Cap de setmana del 22 i 23 de Novembre


Dissabte 22 de novembre - 18.15h

Cinemes Majèstic

Cinema infantil en català OPERACIO CACAUET 

Dissabte 22 de novembre - 18h

Palau dels Marquesos de la Floresta

Concert de Santa Cecília

A càrrec de petits grups de música de cambra i ensembles d'alumnes de nivell mitjà de l'Escola Municipal de Música de Tàrrega. Amb la col.laboració de l'Associació Alba.
 
 
 
Diumenge 23 de novembre - 12h
Teatre Ateneu

Concert de Santa Cecília

A càrrec de les agrupacions corals i instrumentals de Tàrrega s’apleguen en un concert col•lectiu per homenatjar la patrona de la música, Santa Cecília. Cantaires i músics de totes les edats interpreten partitures clàssiques, tradicionals i contemporànies en una trobada intergeneracional. Alguns de les peces interpretades enguany es dedicaran al Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Actuaran la Coral Infantil Mestre Güell, les corals de l'Escola Municipal de Música de Tàrrega, la Coral Bona Nova, la Polifònica de l’Urgell, l’Orfeó Nova Tàrrega, la Coral Ramon Carnicer, la Coral de l'Associació Alba, la Cobla Tàrrega i Ondara Gospel. Preu de l'entrada: 2 euros (a benefici de Mans Unides)
 
Concert Cor Coral·li

Diumenge 23 de novembre - 19:30h 

Teatre Ateneu

Cicle Coral de Tardor: Cor Coral·lí

L'agrupació oferirà l'espectacle musical 300 anys d'història: des del 1714 fins al 2014, un recorregut per 300 anys explicat a través de la música per dos germans i un poble que viuen els esdeveniments més rellevants succeïts a Catalunya.

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

28 d'octubre : CASTANYADA 2011

La Fundació Candela arriba a la nostra escola