PROPOSTES pel cap de setmana del 6 i 7 d'abril

Dissabte 6 i Diumenge 7 d'abril ·
2a FIRA PLAYMOBIL de TÀRREGA:
Exposició, venda i activitats vinculades amb els populars clicks

Tàrrega es convertirà en la capital dels playmobils, les populars joguines també conegudes com clicks. L’Associació Agrat i SomosClicks coorganitzen els dies 6 i 7 d’abril la 2a Fira Playmobil, un ampli ventall d’exposició, venda i concursos relacionats amb aquest cèlebre nino. La Fira Playmobil de Tàrrega és l’única d’aquestes característiques que se celebra a la demarcació de Lleida.

Una desena de diorames i més de 3.000 clicks
La Fira Playmobil de Tàrrega comptarà amb un gran diorama de més de 24 m2 basat en el Far West, integrat per figures i construccions realitzades per col·leccionistes privats de SomosClicks. Ells seran els encarregats de crear aquests móns de fantasia amb més de 3.000 clicks disposats en una desena de diorames, que aniran des dels clàssics pirates fins a l’Antàrtida, passant per l'època romana, fades i monstres, l'Egipte napoleònic, l’època victoriana, els gàngsters de Xicago, el fons marí o la ciutat en obres. També hi haurà una parcel·la per a expositors que posaran a la venda les últimes novetats de la marca.

Una fira marcadament solidària
La 2a Fira Playmobil de Tàrrega també tindrà un marcat vessant solidari ja que Agrat destinarà el 10% dels beneficis a un projecte solidari de pediatria del Centre d’Atenció Primària del municipi. A més, a la fira s’habilitarà un punt de recollida de clicks nous i usats que es lliuraran a diferents hospitals, centres d’adopció i residències perquè tots els infants puguin gaudir-ne dins la campanya Cap nen sense click.

Preus: Menors de 12 anys – Gratuït
De 12 a 18 anys - 1€ • Majors de 18 anys - 2€

ACTIVITATS PARAL·LELES


Concurs Comerç Click amb Foment Targarí als aparadors de les botigues col·laboradores · Dissabte 6 i diumenge 7
Busca els clicks amagats en 10 aparadors de comerços de Foment Targarí. La butlleta i el plànol per participar es facilitarà en el punt de venda d’entrades. Els encertants entraran en el sorteig de vals de compra de Foment Targarí.

Concurs Busca Click a l’Espai MerCAT · Dissabte 6 i diumenge 7
Busca els clicks amagats als diorames de la Fira Playmobil.

Concurs Freak-Click a Facebook
Penja una foto divertida al Facebook amb Playmobils i amb un indret de Tàrrega de fons. Etiqueta a la foto: Agrat Tàrrega i Fira Playmobil Tàrrega. I afegeix el comentari “Jo participo al concurs de www.facebook.com/FiraPlaymobilTarrega”. Les fotografies s’exposaran a l’Espai MerCAT

Fem el Museu de Playmobil a l’Espai MerCAT
Diumenge 7, a les 12.30h.

Taller organitzat per Jugorium Botiga Màgica de Verdú on els nens i nenes trien un diorama dels exposats i fan un seguit de feines pròpies d'un museu per poder-lo explicar després amb una vista guiada (documentació, fotografia, guió,...) Inscripcions el mateix diumenge a la fira.


Lloc: Espai MerCAT (Plaça de les Nacions sense Estat)
(Organitza: Associació Agrat i SomosClicks)


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

28 d'octubre : CASTANYADA 2011

La Fundació Candela arriba a la nostra escola