Propostes a Tàrrega per Diumenge 17 de març de 2013

us deixem unes propostes familiars a Tàrrega per aquest cap de setmana :

CINE MAJESTIC (TÀRREGA)

Dissabte 18:15 (Cicle infantil en català) 
DORAEMON I LES MIL I UNA AVENTURES
 

Dissabte | 18:00. 22:30 | SALA 2 |
Diumenge | 16:00. 18:20 | SALA 2 |
Dilluns | 22:15 | SALA 2 | D.E.
OZ UN MUNDO DE FANTASIA

                   

Diumenge 17 de març · 10:30 h.
OLIMPÍADES D'ESPORT ESCOLAR de Tàrrega: Competició d'Hoquei Patins entre les escoles de la ciutat





Tàrrega impulsa la primera edició de les seves Olimpíades d’Esport Escolar, en què participaran durant els mesos de març, abril i maig més de 300 alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de primària. Aquesta és una iniciativa conjunta de la Regidoria d’Esports, els centres educatius de la ciutat i tres clubs esportius locals, en concret l’Hoquei Patins Club, CEACA i Club Natació Tàrrega. L’eix de les Olimpíades de Tàrrega és la promoció de l’activitat física escolar, els esports federats que es practiquen a la capital de l’Urgell i les instal·lacions de què es disposa. L’hoquei patins, el bàsquet i l’handbol són els protagonistes d’aquesta primera convocatòria.

Tres grans cites al calendari
Ja des de finals de febrer, monitors de les tres entitats esmentades imparteixen sessions de formació a l’alumnat durant les classes d’educació física dels col·legis Jacint Verdaguer, Àngel Guimerà, Maria Mercè Marçal, Sant Josep i Escola Pia. A partir d’aquí es formaran equips en diverses categories que participaran en tres competicions d’hoquei patins (17 de març, al Pavelló del Col·legi Sant Josep); bàsquet (27 d’abril, al Pavelló del CN Tàrrega); i handbol (26 de maig, al Pavelló Municipal). Els equips hauran de ser mixtes (amb 1 jugadora com a mínim) i competiran en format “tots contra tots”.

Prova pilot
Representants dels centres educatius, les entitats participants i el regidor d’Esports Isaac Gonzàlez han presentat plegats al Pavelló Municipal aquestes primeres Olimpíades d’Esport Escolar. Segons Gonzàlez, “és una prova pilot que si té èxit anirà creixent amb més disciplines esportives i més clubs de la ciutat”. Alhora pot esdevenir “un format eficaç per integrar les escoles, el teixit esportiu i els infants”.


Lloc: Pavelló del Col·legi Sant Josep
(Organitza: Regidoria d'Esports, centres educatius i entitats)
 


Diumenge 17 de març · 12.30 h 
CARNAVAL, LA PEL·LÍCULA: Estrena de l'audiovisual sobre el Carnestoltes 2013 de Tàrrega

Lloc: Teatre Ateneu de Tàrrega
Hora: 12.30h
Organitza: Revista Londarí i Associació Agrat

No us perdeu l'estrena de la pel·lícula més esperada de les últimes dècades! L'Ateneu de Tàrrega es vestirà de Hollywood per oferir la premiere de la pel·lícula "Lo Rei Carnestoltes"! Un film produit per Londarí sobre la festa que el Rei Carnestoltes va regalar a la ciutat de Tàrrega del 7 al 10 de febrer amb l'organització de l'Associació Agrat.

Les millors imatges, les escenes de darrere les bambalines, entrevistes als organitzadors i moltes curiositats en una producció on els actors principals són tots els participants del Carnaval! Deixa't emportar per la màgia del Patge Katxam i la Fulana i vine diumenge a les 12.30h al gran teatre de l'Ateneu de Tàrrega a passar uns 45 minuts plens d'imatges, riures i molta diversió!

Ah! I la nova cafeteria de l'Ateneu oferirà a tots els assistents al dia de l'estrena aquesta oferta: BOSSA DE PATATES + BEGUDA per 2 euros!

Entrada gratuïta


Lloc: Teatre Ateneu (Pl. del Carme, 12)
(Organitza: Revista Londarí i Associació Agrat)





 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

28 d'octubre : CASTANYADA 2011

La Fundació Candela arriba a la nostra escola